“Het gaat mij om de mensen.
Zij bepalen het succes van een organisatie. De focus ligt hierbij op gedragsverandering”

(HOE) ZOU U MET RENÉ WILLEN SAMENWERKEN?

Als ondernemerscoach richt René zich bij voorkeur op MKB- ondernemers in de B2B- markt die een hoge intrinsieke motivatie hebben om met hun bedrijf sneller te groeien en die graag snel resultaat willen zien. Al liggen zijn roots in de fast moving products markt, de sector is ondergeschikt. Het zijn uiteindelijk de medewerkers die het verschil maken! Zij bepalen het succes van de organisatie.

Vol trots en vanuit vertrouwen werkt René samen met een netwerk van professionals. Zij zijn het kritisch oog en de inspiratiebron voor René. En in situaties waarin dat nodig is doet René een beroep op competenties die hij zelf minder goed beheerst. Of nemen zij een deel van de hoeveelheid werk van René over.

Geloof je ook in een stapsgewijze aanpak? De tarieven zijn gebaseerd op een tarief per fase of een tarief per dag. Hierdoor blijft de investering voor jou overzichtelijk.

Daarnaast kun je kiezen uit een urenkaart, speciaal bedoeld voor een aantal overleguren op afroep.

Hij kan de vraag stellen die een ander niet stelt waardoor vastgelopen gesprekken en/of gedachtenpatronen weer in beweging komen. Hij doet dat met een ontwapenende eenvoud en soms naïviteit die het proces enorm ten goede komt.

Jan Willem Jansen Insight Information

René is een empathische coach die echt diep durft te graven. Hij houdt je een spiegel voor en daagt je uit in je ontwikkeling. Confronterend maar altijd opbouwend weet hij de juiste beweging te bewerkstelligen waardoor je ook echt verder komt met je vraagstukken.

Andrew SijtsmaPeople XL

Met René en ik kennen elkaar al langer zowel privé als zakelijk. Zijn meest kenmerkende eigenschap waarmee hij anderen helpt, verbaast, verrast, verwondert en soms verwart, is dat hij omdenken in de praktijk brengt.

Jan Willem Jansen Insight Information

Ik kom zelden coaches tegen zoals René, die een bewezen trackrecord hebben.

Andrew SijtsmaPeople XL